FAQ

FAQ – Veelgestelde vragen

Bij Bouwbedrijf Buiting & Zn. krijgen we regelmatig allerlei vragen. Uiteraard willen we u zo snel en goed mogelijk antwoorden, maar door de drukte kan het soms wat langer duren. Om deze reden hebben wij een handige FAQ geschreven, waarin de meest voorkomende vragen én antwoorden genoemd worden.

Zo kunt u dus voordat u de vraag aan ons stelt, zelf al snel en gemakkelijk het antwoord vinden. Wel zo handig.

Bezorgkosten en betalingen

Wat zijn de bezorgkosten?

Bouwbedrijf Buiting & Zn. levert uw hout af bij u voor de deur. Ook helpen we u met uitladen. Hierdoor zijn er wel wat kosten verbonden aan het bezorgen van het hout.

Wij rekenen een start tarief van € 50,- en daar bovenop komt een kilometer tarief van € 0,50 per gereden kilometer vanaf onze locatie in Klarenbeek tot aan uw adres.

Hoe kan ik betalen in de webshop?

U kunt in onze webshop betalen via iDeal. Hiermee worden alle Nederlandse banken de mogelijkheid geboden om te betalen.

Is het veilig om in uw webshop iets te kopen en af te rekenen?

Bij Bouwbedrijf Buiting & Zn. hechten wij veel waarde aan online veiligheid. Om deze reden werken wij samen met een betrouwbare partner als het gaat om de online betalingen. Deze partner is Mollie.com. Hiermee garanderen wij dat u veilig bij ons kunt afrekenen.

Bezorging

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij streven er altijd naar om uw bestelling binnen 15 werkdagen te bezorgen. Wij nemen contact met u op over het exacte moment van bezorging.

Wilt u dat we later langskomen? Geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.