Over ons

Bouwbedrijf Buiting & Zn - Over ons

Bouwbedrijf Buiting

Opgericht in 2000

Theo Buiting is in het jaar 2000 gestart met een eenmanszaak genaamd Klussenbedrijf Buiting. Door het leveren van vakmanschap, innovatieve oplossingen voor (nieuw)bouw en de wensen van de klant kunnen realiseren van begin tot eind, heeft hij een groot klantennetwerk opgebouwd. In 2013 werd de opdrachtenportefeuille echter te groot voor hem alleen.

 

In dat jaar is zoon Tim mede-eigenaar van het bedrijf geworden en is de naam veranderd in Bouwbedrijf Buiting & zn. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als calculator/ werkvoorbereider en later projectleider bij grotere bedrijven kon hij nu samen met zijn vader het bedrijf uitbreiden. De ervaring die Tim heeft opgedaan is een mooie aanvulling in het bedrijf op de tientallen jaren ervaring van Theo.

Quality Services And
Best Repair

In 2015 is de houtzagerij toegevoegd aan ons bedrijf. Door toenemende vraag uit de markt naar op maat gemaakt, kwalitatief goed hout is het verzagen van hout nu een groot onderdeel van het bedrijf geworden. Zo groot zelfs, dat we in 2018 geïnvesteerd hebben in een grotere en snellere zaagmachine van het merk Mebor.

 

Wij werken veel met douglas hout en/of eiken hout. Dit komt voornamelijk van de Veluwe en is van goede kwaliteit. Het hout wordt als planken en/of balken geleverd in elk gewenste houtsoort en formaat. Bijna alles is mogelijk.

Door het leveren van dit maatwerk op korte termijn is Bouwbedrijf dé specialist. Ervaar het zelf en plaats vandaag nog uw order in onze houtshop.

Het team

Bouwbedrijf Buiting - over ons - team Buiting