Contact

Neem contact met ons op

Wilt u een project beginnen en heeft u hulp nodig? Of zoekt u een ervaren partner die uw project kan realiseren? Bouwbedrijf Buiting ontwerpt en realiseert uw dromen!

Onze locatie

Landweg 4, 7382 BL Klarenbeek

Bel ons

Dagelijks bereikbaar

E-mail ons

Vrijblijvende offerte

12 + 11 =

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Hieronder hebben we de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet, inclusief onze antwoorden. Wel zo gemakkelijk. 

Kan ik bij jullie ook hout kopen voor mijn klus?

Naast Bouwbedrijf Buiting, hebben wij ook Houthandel Buiting. Hier zagen wij met onze zaagmachines al het door ons gebruikte hout op maat. In onze webshop kunt u ook hout kopen voor uw eigen projecten. U kunt dit afhalen in Klarenbeek, of wij kunnen het tegen meerkosten bij u komen brengen. 

Ga hier naar de houthandel webshop.

Werken jullie met duurzame materialen?

Bij Bouwbedrijf Buiting houden we van duurzaamheid. Om deze reden gebruiken we ook voornamelijk duurzaam verkregen hout voor onze projecten. Zo kunt u met een goed gevoel van onze bouwwerken genieten.

Hebben jullie al vaker dergelijke klussen gedaan?

Bouwbedrijf Buiting heeft vele jaren ervaring met het maken van alle soorten houtbouw. Van kleine tot grote projecten, van hele huizen tot een houten bruggetje; wij hebben het gedaan. U kunt dus met een gerust hart uw project aan ons uitbesteden.

Maken jullie ook super geïsoleerde woningen?

In deze tijd, waarin energiezuinigheid en isolatie belangrijker zijn dan ooit, kunt u bij Bouwbedrijf Buiting terecht voor een super geïsoleerde woning, of schuur, zodat u uw maandelijkse energielasten naar beneden kunt brengen. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van huizen met energielabel A+++. 

Wanneer kunnen jullie beginnen met mijn project?

Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk met uw project te beginnen. We prijzen onszelf gelukkig dat wij altijd voldoende werk hebben, maar dit betekent helaas wel dat we niet direct aan uw klus kunnen beginnen. Uiteraard gaat de uitvoering helemaal in overleg, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u een spoedklus, zoals lekkage, dan kunt u uiteraard altijd direct contact met ons opnemen voor een snelle oplossing.

De one-stop-specialist

Bouwbedrijf Buiting is dé specialist op het gebied van houtbouw in Gelderland. Wij verzorgen nieuwbouw projecten, renovatie en onderhoud.