Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor kleine én grote projecten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, bij elke klus. U kunt er van op aan dat elk project niet alleen mooi is, maar ook vele jaren plezier biedt. Ervaar het zelf en bekijk de mogelijkheden.

Betrouwbaarheid

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw project, die nakomt wat er is afgesproken? Zonder verborgen kosten of andere narigheid? Zoek dan niet verder.

Duurzaamheid

Wij bieden prachtige kwaliteitsbouwwerken die duurzaam zijn geproduceerd. Zo kunt u met een goed gevoel genieten van uw gerealiseerde project.

Kleinbouw

Prachtige, duurzame kleinbouw

Kleinbouw is de verzamelnaam voor allerlei kleinere projecten in en om uw huis of gebouw. Met onze ruime ervaring en gespecialiseerde vakmensen, maken wij van elk kleinbouwproject een prachtig succes.

Deuren & kozijnen

Wilt u een nieuwe deur of een nieuw raam? Wilt u prachtige openslaande deuren om meer van het buitenleven te genieten? Zijn uw kozijnen toe aan vervanging en wilt u duurzame kwaliteit voor vele jaren plezier? 

Zoekt u een vakman die uw project kan realiseren? Neem dan contact met ons op. 

Sanitair

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen met het aanleggen of vervangen van uw sanitair, zoek dan niet verder. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van complete badkamers en toiletten. Ook voor deelprojecten kunt u bij ons terecht, zoals het aanleggen van de riolering, elektra of een douchecabine. 

Overige kleinbouw

U kunt Bouwbedrijf Buiting inschakelen voor de realisatie van elk soort kleinbouw. Wilt u een houten brug over uw sloot of vijver? Wilt u een klein tuinhuisje een houten poort of zoekt u een verblijf voor uw huisdieren? Onze vakmensen helpen u graag verder. Vraag naar mogelijkheden.

Houtskeletbouw

Houtbouw met betonnen elementen

Onze houtskeletbouw staat voor kwaliteit en jarenlang plezier. Wij bouwen vrijwel alles wat u wilt met ons zelf gezaagd hout en beton en steen elementen. Duurzaam en mooi, dat zijn onze houtskeletbouw-projecten.

Schuren

U kunt bij ons terecht voor het bouwen van kleine én grote schuren. Geen klus is te groot. Elke schuur wordt helemaal ontworpen naar uw smaak en wensen en vervolgens gerealiseerd met topkwaliteit materialen. 

Overkappingen

Lekker buiten zitten onder een prachtige houten overkapping? Wij realiseren uw wensen en zorgen voor een een stabiele en duurzame oplossing met hout en beton. Uiteraard kunnen we ook voor dakramen of andere opties zorgen als u meer licht onder uw overkapping wilt. 

Carports

Uw auto schoon en droog houden onder een carport? Bouwbedrijf Buiting heeft honderen houten carports gerealiseerd in de afgelopen decennia. Prachtige houten constructies met betonnen voeten zorgen voor vele jaren plezier zonder veel onderhoud. 

Woningen

Bent u op zoek naar een unieke nieuwe woning? Wij hebben in de afgelopen jaren diverse woningen gerealiseerd. Elke woning wordt met zorg ontworpen en gebouwd. De basis zijn ook hier hout en betonelementen. Uiteraard super geïsoleerd, energiezuinig, comfortabel en vooral heel mooi. 

Overige diensten

Wij verzorgen al uw overige klussen

U kunt Bouwbedrijf Buiting inschakelen voor vele overige klussen. Onze vakmensen zijn zeer ervaren op vele vlakken. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Staat uw klus er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Onderhoud & reparaties

Onze vakmensen verzorgen het onderhoud van uw hout en voeren reparaties uit waar nodig. Denk hierbij aan:

  • verwijderen van houtrot in bijvoorbeeld kozijnen.
  • vervangen en herstellen van dakbeschot en houten profielen.
  • en nog veel meer.
Renovaties

Heeft u een gebouw wat gerenoveerd moet worden? Met ons team kunnen wij grote en kleine renovaties uitvoeren. Uw gebouw wordt weer in perfecte staat opgeleverd voor vele jaren plezier.

Nieuwe vloeren

Wilt u een nieuwe vloer in uw woning, schuur of bedrijfsruimte? Wij verzorgen voor nieuwe houten of betonnen vloeren. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus neem vrijblijvend contact met ons op als u een nieuwe vloer wilt. 

Elektra

Naast de aanleg van elektra in nieuwe houtskeletbouw, kunnen wij u ook helpen wanneer uw elektra aan vervanging toe is in uw huidige woning, schuur of bedrijfsgebouw. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Redenen om voor ons te kiezen

99% tevreden klanten

Vrijwel al onze klanten geven aan dat ze super tevreden zijn met ons werk. Ervaar het zelf!

Voor al uw klussen

Door onze ervaring en team van vakmensen, kunnen we vrijwel elke klus klaren. 

Eerlijk advies

Wij houden van open en eerlijk contact en goed advies. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

We staan voor u klaar

Bouwbedrijf Buiting voor al uw houtwerk klussen. Met ruim 25 jaar ervaring maken wij uw droom werkelijkheid.